Sponsors H3O

 

Argos Solutions

 

 

 

 

 

 

 

Bio-Racer

Aerodynamica, biomechanica, spiercompressie, het zijn allemaal termen die vandaag de dag gemeengoed zijn geworden. Men kan er niet meer omheen: topsport is een exacte wetenschap. Dit is echter niet altijd zo geweest. Toen we in 1984 startten met de ontwikkeling van een biomechanisch fietsmeetsysteem, konden we niet vermoeden dat wielrennen en technologie 25 jaar later op zo’n doortastende manier hand in hand zouden gaan.
Sinds de dag de profs het biomechanisch meetsysteem in de armen sloten, is Bio-Racer een hot item in de wielerwereld. Die dag werd duidelijk dat Bio-Racers wetenschappelijke benadering een verschil kon maken tussen winst of verlies. De tijd staat niet stil, en Bio-Racer heeft ook niet stilgezeten. Ondertussen zijn talrijke innovaties door en dankzij ons succesvol in de wielersport geïntroduceerd. Het gebruik van Lycra, de allereerste naadloze zeem, naadloze aeropakken, het zijn slechts enkele van de vele innovaties die de renners nog steeds met veel succes gebruiken. Innoveren zit in onze genen. Het is die constante drang naar verbetering die ons goed maakt in wat we doen: uw prestaties verbeteren.

 

Industrieweg 114 – 3960 Tessenderlo – Telefoon +32 (0)13 67 13 67

Garage Vandergucht Citroën Halle-Dworp

 

 

 

logo 

 

Bikelife

  • Onze grootste troef : service maakt het verschil
  • Eerlijke en professionele hulp bij fietskeuze
  • Meetcentrum voor specifiek maatadvies
  • De beste dienst na verkoop
  • Voor elk wat wils : wielrenner, mountainbiker, vakantiefietser,recreatieve fietser, tandemrijden, …
Bergensesteenweg 41, 1651 Lot
T  02/361 61 06
E  info@bikelife.be
W www.bikelife.be
 

 

  

 

 

 

 

Wise Consult

Wise Consult biedt particulieren en zelfstandigen/KMO’s op onafhankelijke basis transparant en begrijpbaar financieel advies op maat van de klant. Wise Consult is de uitgesproken partner voor traditionele financiële beleggingen, alternatieve beleggingen, doelsparen, beheer grote vermogens, pensioenplanning, successieplanning, kredieten en leasings. In samenwerking met Wise Insurance bieden wij ook alle verzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Sparen in volatiele markten, Beleggingen en Private Placements, Pensioenplanning, Startersbegeleiding, Kredieten & Leasings

 

Wise Consult/Wise Insurance
Parklaan 1 – 1500 Halle
T  02/381.03.30
E  patrick@wiseconsult.be
W www.wiseconsult.be

Logo Personal Drive

Personal Drive

Bergensesteenweg 41, 1651 Lot

 

 

H3O werkt ook samen met: