Start2 duatlon/triatlon 2014

Vanaf donderdag 24 april is het opnieuw zover! Dan gaat de Start 2 Duatlon/Triatlon opnieuw van start volgens het gekende recept, jullie op 17 weken tijd klaarstomen om de Duatlon van Halle of een triatlon tot een goed einde te brengen. Jong, oud, beginner of al meer gevorderd, iedereen is van harte welkom!

Twijfel je nog om deel te nemen? Kom dan op donderdag 17 april naar ons infomoment om 19u in Den Herberg in Buizingen. De eerste week zien we ook als een weekje ‘gratis’ proeven van de sport en sfeer, hierna kan je ook nog beslissen.

Wat krijg je als starter? Elke maandag zal onze gediplomeerde trainer Stijn aanwezig zijn die je ondersteuning zal geven om je doelen te bereiken. Elke donderdag zal minstens 1 bestuurslid aanwezig zijn bij de 2de training van de week. Kan je niet aanwezig zijn om een groepstraining? Geen probleem; je kan de trainingen online downloaden op onze site via je persoonlijke inlog-code op onze site.
Alsook krijgt elke starter een H3O shirt en betaalt de club je deelname aan de avondduatlon van Halle op vrijdag 15 augustus.

Inschrijven kan op volgende manier:

* download het inschrijvingsformulier via de website www.triatlonhalle.be (bij LEDEN, FORMULIEREN – inschrijvingsformulier start 2 duatlon/triatlon)
* mail dit formulier door naar: frederic.goethals@me.com
* betaal het inschrijvingsgeld (75€) op de clubrekening BE50 9730 3118 3918