Ladies Run Geel 3 aug 2013

 

Voor het goede doel (borstkankeronderzoek) en als voorbereiding van de avondduatlon in Halle nam H3O met een aantal leden deel aan een sprintduatlon 4/20/2 wat staat voor aansluitend 4km lopen, 20 km fietsen en 2 km lopen.

 

Heidi, Leen, Marijke, Lesly en Inneke deden individueel mee, Carine en Ronald als gemengd duo aangezien ondergetekende door een spierscheurtje beter even niet loopt.

 

Op zondag werd op dezelfde locatie trouwens om het BK duatlon lange afstand 10/60/10 gestreden maar aangezien wij als starters of prille beoefenaars nog maar maximaal anderhalf jaartje bezig zijn, besloten we hier wijselijk niet aan deel te nemen. Het was daarom niet minder zwaar want mooi weer maar met stevige tegenwind.

 

De sfeer zat er goed in, iedereen super gemotiveerd en bereid tot het uiterste te gaan getuige de groepsfoto’s voor de start (foto 19) en de rood/bruin getaande hoofdjes erna (foto2).

Persoonlijke doelstellingen werden absoluut gehaald met blije gezichten en zelfs een podiumplaats voor Carine en Ronald tot gevolg, onverhoopt maar daarom niet minder plezant!

 

Het moet gezegd dat dit trouwens een ideaal decor is om wat wedstrijdervaring op te doen en we leerden elkaar ook weer wat beter kennen. De dag begon mooi, hij eindigde zowaar nog mooier.

 

Ronald