H3O wordt voor 1 maand H2O!!

In februari wordt de Halse 3athlon Organisatie H3O voor één maand H2O. Dit heeft alles te maken met Tournée Minérale, een initiatief van de Stichting tegen Kanker en De Druglijn, om gedurende een volledige maand (de maand februari) geen alcohol te drinken. Als Halse sportclub, waar gezondheid en sporten centraal staan, konden we niet achterblijven.

 

Zo probeert H3O haar steentje bij te dragen bij dit initiatief, allereerst door zich als ploeg te registreren en de leden uit te nodigen om deel te nemen. Aangezien de oproep op veel enthousiasme kon rekenen, tekenden veel leden in. En om het goede voorbeeld te geven, heeft ook het voltallige bestuur zich aangesloten.

 

Betekent dit dat februari een rustige maand wordt? Nee, zeker niet! Zo staat er op 12 februari de Run&Bike in Geraardsbergen van Coach Wim Blaton gepland. En met een Clinic over Fietsonderhoud van onze sponsor Bikelife alsook de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en de Spaghettizwier van 18 maart 2017, belooft ook februari weer een topmaand te worden. En voor februari goed en wel van start kan gaan, is er op zaterdag 28 januari 2017 nog de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie!

 

Heb je zin om ook deel te nemen met de H3O-ploeg, kan je altijd onze ploeg vervoegen via de onderstaande link: https://goo.gl/8yrRom

Succes alvast aan alle deelnemers!