Antwerpen 10 Miles – wedstrijdverslag

Zondag  26/4/2015 10 Miles Antwerpen

 

Deelnemers: Tim Paridaens, Patrick Verstraeten en Siegfried Hofmans

Samen hadden we zondag aan het station te Halle afgesproken. Om 11.17u vertrok onze boemeltrein richting Antwerpen. Na een uurtje reizen kwamen we in Antwerpen Centraal aan . Daar werden we meegezogen in de massa lopers om in te stappen in voloverladen trams richting onze arena! Een typisch verschijnsel tijdens de 10 Miles als je het openbaar vervoer neemt. Door wat getrek en geduw hadden we toch een plaatsje kunnen bemachtigen in een tram om zo richting Linkeroever te gaan waar ons doel lag te wachten. Ruimschoots op tijd kwamen we aan op onze bestemming. Samen waren we gaan verkennen wie waar moest zijn. Patrick moest zich inchecken bij de Rotary, die goed strategisch gelegen waren. Tim had wat verderop afspraak met zijn firma Emmerson. Siegfried had afspraak in het bedrijvenpark  bij Febelco om zijn nummer af te halen en waar een deugddoende massage stond te wachten. Zogezegd zo gedaan!  Siegfried startte om 15u in wave 1, echter Tim en Patrick om 16u in wave 3. Om 15 uur werd een fameus startschot gelost, na wat geduld kon de race van Siegfried van start gaan. Na een iets te snelle start krijgt Siegfried het moeilijk op 10km, maar gelukkig bracht zijn gelleke  en de massale aanmoedigen langs de kant wat soelaas en kwam hij binnen in een mooie vooropgestelde tijd: 1u08min59sec.  Tim en Patrick waren juist vertrokken doorheen de massa lopers wanneer Siegfried zijn verzuurde benen liet masseren. Om 17.15u besloot Siegfried bij de Rotary stand te gaan, om te kijken of Tim en Patrick reeds waren aangekomen. Bij een vriendelijk ontvangst kwam Tim plots achter een scherm tevoorschijn, hij had een geweldige tijd gelopen nl. 1u7min19sec. Even later kwam een lachende Patrick aangewandeld met ook een prachttijd van 1u12min33sec.

Na een glaasje Cava en een pintje besloten we huiswaarts terug te keren. Terug op een overladen tram gingen we richting Antwerpen Centraal waar de trein ons richting Halle thuis bracht.   

Na een fijne en een geslaagde 10 Miles zijn onze wegen gescheiden richting een welverdiende douche! Nogmaals Toppy boys! Goed gedaan!

Siegfried