1/4de duatlon BK Kortrijk

Eindelijk de kans om ons eens te meten met de Belgische duatlon top…hum, keep on dreaming girls and boys but aren’t dreams so beautiful ?

Voor ons lag een heuvelachtig parcours met windkracht 4,helaas tegen, dat wordt pittig !

Erna een wedstrijdje WK BELGIE-Argentinië op groot scherm verzorgd door de plaatselijke organisatie, dat wordt nagenieten, kom op duivels !

Wouter Vandevelde liep me op het einde van de eerste van de laatste 2 loopronden, luid aanmoedigend voorbij in een werkelijk moordend tempo, kom op H3O of zei hij nu…H-trente ? Sneller dan zijn schaduw en luid aangemoedigd door Hanneke, de kinderen en Sandra, vriendin van Bernard.

53ste overall in het eindklassement van een Belgisch Kampioenschap kwart duatlon, werkelijk een glansprestatie en dat ondanks een opspelende schouder…je moet het maar doen !!! Ik denk dat hij helaas mijn grote ‘voorbeeld’ blijven zal maar hou het stil …J Sorry Wouter, wie weet ooit maar ik denk het niet, maakt ook eigenlijk niets uit !

Net aan de finish liep Carine over de meet na dezelfde afstand te hebben overbrugd 9 km lopen / 40 fietsen / 6 km lopen…Wablieft ? De vrouwen slechts 7 minuten eerder gestart dan de mannen en nu al binnen ? Weeral teleurgesteld in haar eigen kunnen maar wie doet het haar na ? Vergeet toch niet dat de meesten jaren jonger en pakken ervaring kunnen voorleggen en we zelf nog maar enkele jaren bezig zijn !! Schitterend gedaan meiske !!!

Bernard ging volle bak maar kreeg helaas krampen tijdens het fietsen. Het kan werkelijk de beste overkomen ! Niet getreurd jongen, deze afstanden zullen jouw ding worden, misschien alleen wat beter doseren en de dagen ervoor wat meer rust nemen. Al doende leren we met z’n allen. 

We waren allang blij dat we mochten meedoen, proeven van een top georganiseerd evenement, omringd door alles wat sport ademt en al bij al toch ook geen mal figuur sloegen. Hopelijk zet het sommigen onder jullie aan verder te bouwen aan een gezonde geest in een gezond lichaam met ruimte voor wat ontspanning J

Goed nieuws, we deden niet mee om de hoop te vullen en mogen volgend jaar opnieuw mee doen, wie durft ?

Tot binnenkort op ons jaarlijks etentje !

 

Uw verslaggever, Ronald