Halse 3atlon Organisatie

H3O – de Halse 3atlon Organisatie – is een tri- en duatlonclub die toegankelijk is voor iedereen. Leeftijd (plus 18 jaar), geslacht, niveau of achtergrond zijn van geen belang. Plezier, groepsdynamiek en sportieve uitdagingen worden voorop gesteld.

H3O wil zijn/haar atleten optimaal ondersteunen in het beoefenen van hun sport. Dit willen we realiseren door een grondige totaalaanpak: professionele begeleiding en training op verschillende niveau’s, een aantal clinics (waarin we één element uit de sport van naderbij bekijken) en door samenwerkingen aan te gaan met een lokale sportclub (Groot Halle Toerist) en met andere partners.

Ondanks het feit dat tri-en duatlon een erg individuele sport is, zet H3O sterk in op teamgeest, begeleiding en motivatie. We doen dit onder meer door gezamenlijke trainingen én de organisatie van een ruim aanbod aan activiteiten (zowel binnen als buiten de sport). In de jaarplanning worden ook een aantal groepswedstrijden voorzien waar we met de hele club extra op inzetten.

Voor beginnende duatleten heeft H3O extra aandacht, binnen het Start 2 Duatlon programma. In 18 weken worden starters begeleid om te schitteren tijdens de Halse Avondduatlon.

Meer informatie over ons Start 2 Duatlon programma 2016, vind je hier eveneens terug.

 

 

2017 spaghettizwier

 

 

Op zaterdag 18 maart organiseert H3O haar jaarlijkse spaghettizwier. Ook dit jaar zijn jullie weer van harte welkom in zaal “Het Lindegroen” in Buizingen.

Meer info volgt !